Nieuwsflits

uCallManager; het flexibele Teams contactcenter platform wordt door ons continue uitgebreid; op basis van de feedback die wij ontvangen van onze klanten. Graag delen we de laatste verrijkingen.

Nieuw; selecteer wachtrijen op uWallBoard

Het is nu mogelijk om de wachtrijen te selecteren die je wilt tonen op uWallBoard, daarmee wordt uWallBoard overzichtelijker voor organisaties met meerdere wachtrijen.

Het selecteren van queues doe je in de Universal Customer Portal door bij de queue de setting "show on wallboard" op Yes of No te zetten. De standaard instelling is "Yes".

Nieuw: bekijk geavanceerde call logging

In uCallManager-rapportage kunt u nu dieper ingaan op een specifiek gesprek om geavanceerde logboekinformatie te bekijken. Met deze geavanceerde rapportage kunt u inzoomen op een specifiek gesprek om de status te bekijken. Als een oproep niet op tijd (of helemaal niet) is beantwoord, kunt u nu zien waarom. Geavanceerde rapportage geeft weer op wie er werd gejaagd, de status van de agenten op dat moment en meer. Geen excuses meer, de rapportage laat het allemaal zien.

Om toegang te krijgen tot deze informatie hoeft u alleen maar met de rechtermuisknop op het specifieke gesprek te klikken en 'Drill through' te selecteren. Vervolgens worden de wachtrijtijd, gezochte agenten en zelfs de aanwezigheidsstatus van de actieve agenten op het moment van het gesprek weergegeven.

Data Lake-opties

Organisaties die uCallManager data willen inlezen in hun eigen systemen kunnen gebruik maken van de uCallManager Azure Sync Service. Hiermee kun je jouw data engineers de beschikking geven over de ruwe data zodat zij zelf hun data engineering kunnen doen.

uCallManager data bevat gedetailleerde informatie over CallerID, agents, tijdstippen, wachtrijen, agent positions, beschikbaarheidsinformatie van agents, bestemmingsnummers, wachttijden, gekozen IVR, gespreksduur en meer....

Aangepast PowerShell script voor het activeren van een Direct Routing agent

Microsoft heeft onlangs een wijzging doorgevoerd in het PowerShell script waarmee je een medewerker kunt activeren voor Teams calling (via Direct Routing). Onze klanten die zelf via PowerShell activeren moeten vanaf nu dus deze aangepaste handleiding gebruiken.

uCallManager functies

Geavanceerde Teams Direct Routing opties

Gebruik MS 365-oproepwachtrijen of voeg uCallManager-wachtrijen toe met geavanceerde agentrouteringsopties (round robin-geheugen, willekeurig, minste oproepen, minst recent, round robin, geordend). Definieer time-out en serviceniveau. en stel de volgende wachtrij in.

uWallBoard voor Teams

Een web-based gebruiksvriendelijk wallboard voor realtime inzichten in de status
van uw wachtrijen. Weergave van oproepen in de wachtrij, agenten in gesprek en beschikbaar
agenten in een wachtrij. Dit webgebaseerde wallboard voor MS Teams is beschikbaar op
ieder device op ieder moment.

uCallManager Reporting

uCallManager biedt een uitgebreid (power BI) rapport dat u realtime inzicht geeft in serviceniveaus, bel volume, presence status van medewerkers en servicelevels, zelfs vanaf uw mobiele apparaat. Wilt u uw eigen Power Bi Dashboard maken met KPI's die relevant zijn voor uw bedrijf? Daar bieden wij mogelijkheden voor.

Integratie met Microsoft Shifts

Agenten kunnen worden gebeld op basis van de informatie in Microsoft Shifts. Agenten worden dynamisch opgehaald uit MS Teams Shifts. Op deze manier volgt uw telefonie systeem volgt automatisch uw Shifts configuratie. Dat is optimale integratie!

uContactCard integratie met eigen systemen

Wij zijn van mening dat uw telefoon systeem moet integreren met uw bedrijfsdatabase, of dat nu CRM, uw helpdesk systeem of ERP-applicatie is. Zolang het web based is zal uCallManager een Teams Adaptive Card laten verschijnen met de relevante informatie uit uw systeem! Dat is nog eens klantenservice.

Gebruik je eigen telefoonnummers

Niet nodig om uw nummers te migreren naar Microsoft. uCallManager is beschikbaar voor 3rd party SIP trunking. Wij voegen uw trunk en nummers aan het uCallManager platform toe en het is klaar voor gebruik.

uCallRecording voor Teams

uCallRecording is beschikbaar voor uw geselecteerde wachtrijen. uCallRecording maakt callrecording mogelijk voor elke PSTN inkomende oproep. En het bekijken van callrecordings is eenvoudig; gewoon vanuit de uCallManager portal voor de gebruikers die toegang hebben gekregen tot deze opnames. Veilig en gemakkelijk.

Web-based gebruiksvriendelijk beheerportaal

uCallManager wordt geleverd met een gebruikersvriendelijk portaal. Organisaties kunnen admins per uCallManager-functie autoriseren en ervoor kiezen om uCallManager-instellingen alleen te bekijken of ook te bewerken. Flexibiliteit die telt.

Deel dit artikel

Categorieën

Recent geplaatst